De geneo is het ultieme apparaat voor een jongere, frissere en natuurlijk beter uitziende huid!

 

Een totaal behandeling die in meedere huidlagen werkt om zowel de binnen als buitenkant van de huid te verbeteren door combinatie van 3 technieken: oxygeneo, tripollar rf en ultrasound.

 

Met deze technologiën stimuleren we de natuurlijke processen in de huid om de huid te vernieuwen en te verjongen van binnen uit.

Geneo: hét 3 in 1 huidverbeteringstoestel

Oxygeneo

Ultrasound

De oxygeneo technologie geeft een uniek effect van natuurlijke zuurstofverrijking, exfoliatie en inwerken van actieve bestanddelen.

 

De zuurstofverrijking: wanneer de huid meer zuustof heeft, gaat het celmetabolisme beter werken. De huid gaat dus voedingsstoffen beter kunnen opnemen en verwerken.

 

Exfoliatie = microdermabrasie. De huid wordt diep gezuiverd en dode huidcellen worden verwijderd.

 

 

De ultrasound golven zorgen voor het verbeteren de doorbloeding en zorgen ervoor dat de ingrediënten dieper in de huid komen.

 

Deze veilige en pijnloze behandeling geeft een zichtbare verbetering van de huidtextuur en teint.

We hebben 4 verschillende oxypods met actieve bestandelen:

- balance voor de vette, onzuivere huiden

- illuminate voor een egale teint

- revive voor huidverjonging

- hydrate voor de vochtarme huiden

 

 

Tripollar rf

Het opbouwen van de huid.

 

Collageen is één van de belangrijkste bouwstenen van de huid. Tijdens het verouderingsproces breken de collageenvezels af en zo onstaan er rimpels.

 

Tripollar stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen om zo rimpels zichtbaar te verminderen en de huid terug strakker te maken.